Steroider

Köpa steroider online i Sverige

köp steroider online sverige

Det finns flera onlinebutiker som erbjuder steroider online, dels inrikesbutiker men även från utlandet och flertalet av dessa är tyvärr väldigt opålitliga med uteblivna leveranser och paket som beslagtages av tull och du får oönskad problem därav.

Vi skickar alla paket inom Sverige, med andra ord så postar vi allt inrikes via säkra alternativ där ingen kan genomskåda vad det är du faktiskt beställt eller får levererat.
Alla leveranser skickas direkt till din brevlåda så var noga med att du skriver korrekt address och namn, Vi skickar även dyrare beställningar med REK post för säkerhets skull.
Samtliga beställningar är fullt krypterade och alla personuppgifter raderas omedelbart efter slutförd beställning, inga namn, addresser eller transaktioner sparas någonstans för allas säkerhet.
Betalning sker alltid via kryptovaluto och vi accepterar flertalet valutor såsom Bitcoin, usdt, Ethereum & litecoin.
Du kan enkelt köpa krypto via swish genom att besöka btcswe eller Safello.
Efter erlagd beställning postas ditt paket normalt inom 24 timmar (vardagar) och normal postgång beräknas vara 1-3 arbetsdagar.

Vi erbjuder ett brett sortiment av sterioder, att köpa steroider online är enkelt hos oss och vi erbjuder enbart kvalitetsprodukter från välkända tillverkare.
Media framställer ofta steroider som något negativt, att detta ökar aggressivitet och får folk att göra dumma beslut, detta stämmer inte alls, har du ett generellt bra psyke så är steroider ofta en stor fördel i både mental närvaro, humöret blir bättre och ger dig ett rikare sexliv och allmänt välmående då detta faktiskt är en medicin, steroider är framtagna i ett medicinskt syfte och på så sätt godkända av regeringar och länder världen över – det är upp till dig att inte överdosera och hitta en bra balans så det inte leder till en negativ effekt.

Dom flesta beställningarna består av testosteron som bas, detta är en mycket bra bas att inleda precis alla kurer på, sedan kombineras det ofta med deca eller andra preparat beroende på vilka resultat du vill uppnå.

Related Posts