Steroider

Injicera steroider

injicera steroider

Är du bekant sedan tidigare med hur man injicerar steroider och vart man ska göra det så är det väldigt bra, men har du ingen tidigare erfarenhet i kring hur du ska injicera steroid så läs vidare.

När du ska injicera en olja såsom Testosteron, Deca eller någon annan oljebaserad steroid så är det en god idé att sätta injektionsnålen i skinkan antingen själv eller om du har någon som kan hjälpa dig med detta.
Först och främst, om du planerar att injicera 2 olika (eller fler) oljebaserade steroider så kan du göra detta med samma spruta och nål på fördelaktigt vis genom att suga upp korrekt mängd med exempelvis testosteron och deca i en och samma spruta för att injicera steroider med en och samma spruta direkt så slipper du dels slösa på kanyler och det faktum att du måste ge dig själv 2 sprutor istället för bara en.

I detta exempel beskrivs en injektion av steroider väldigt enkelt förklarat:
Ladda sprutan med vafri mängd steroid, är du osäker på hur mycket som är lämpligt för just dig så gör lite efterforskning kring mängd men i detta exempel har vi
2ml testosterone enanthate och 1 ml deca durabolin laddad i en och samma pump, se till att du inte har massa luftbubblor i sprutan.
Ställ dig sedan framför en spegel, exempelvis i badrummet med god syn via spegeln och hitta en bra punkt att sätta nålen.
Det är att rekommendera att du tar lite handsprit och tvättar av applicerings området noga först.
Om du spänner rumpmuskeln så ser du vart muskeln börjar, hitta då en bra punkt på mitten delen av rumpmuskelns övre kant och sätt nålen snett rakt in.
Se till att du får ett bra djup på din injektion så det kommer rakt in i muskeln (blå nål är ett populärt alternativ för detta).
Se till att få in hela nålen i muskeln och injicera oljan sakta.
Sänk på att olja är tjockt, så det går inte alls lika fort att injicera steroid som en vattenbaserad injektion och tar därav lite mera tid så se till att vara avslappnad och inte stressa.
Det kan också vara enklare att injicera om du står mer lutan på det ben du inte injicerar in så att du slappnar av mer i ben & rumpa som du sätter din injektion i och se till att du får i all olja.
OBS! Detta är en teoretisk förklaring kring hur man injicerar steroider och du bör alltid göra din egna efterforskning kring vad som passar dig bäst men enligt vårt tycke så är glutius en stor och bra muskel där det är relativt svårt att göra fel.
Sätter du sprutan mitt på rumpan, dvs i mitten av skinkan och rakt in kan det skapa obehag när du ska sitta och gå men som allt annat så är det givetvis en smaksak.