Steroider

Använda steroider

Använda steroider

Alla har olika mål när man vill använda steroider, det är långt ifrån bara bodybuilders som använder steroider men det är oftast den kategori av personer som faller under rubriken som ”farliga” eller i andra fall vanligt förekommande ”kriminella”.
Faktum är att steroider används väldigt flitigt även i andra sporter som man inte riktigt tänker på, tex Golf, Curling, Skridskor, Tennis och även i helt otippade kategorier såsom boule för att nämna några få.
En allmän uppfattning är att en golfspelare som bestämt sig för att använda steroider för bättre styrka är inget som sticker ut utan snarare imponeras över sina duktiga golfegenskaper medans en annan person som sliter håra och många pass i gymmet för att uppnå en fantastisk fysik ofta får avundsjuka blickar och rimligtvis därför också får flest anonyma tips om att dessa personer bestämt sig för att använda steroider.
I föregående artikel tas det upp att steroider faktiskt är framtaget för medicinskt bruk, så det är inget som är uppfunnits just för kroppsbyggare men det är just lagar och regler i Sverige som skiljer oss från andra länder där det är helt lagligt att använda men likaså bör man hitta en korrekt balans med doseringarna så du inte upplever obehag, yrsel eller allvarliga skador.
En bra tumregel när du ska börja använda steroider är att du börjar med relativt låga doser, oavsett om du är nybörjare eller använt steroider i flera år så får du inte massiv muskelväxt över natten utan du måste ändå jobba hårt på gymmet för resultat.
Testosteron är den vanligaste grunden dom flesta börjar med och när det kommer till muskelökning så kombineras det ofta med tex Dianabol (även känt som ryss femmor).
Känner du ingen person som är van vid att använda steroider så är ett bra tips att göra egen eftersökning tex på youtube där det finns gott om goda exempel på olika kurer och strategier kring användandet av steroider.
Oavsett om du är ute efter att gå ner i vikt (deffa kroppsfett), bygga en imponerande muskulös kropp eller bara vill få en liten knuff åt rätt riktning så har vi olika steroider för dom flesta uppläggen.
I våran butik kan du köpa steroider med god kvalitet och endast från välkända tillverkare och som vanligt erbjuder vi alltid 100% diskretion, din beställning är fullt krypterad och samtliga beställningar & personuppgifter raderas direkt efter behandlad order för din säkerhet.

Related Posts